Футболистите на Берое искат Томаш за треньор, Камбуров изчаква да види кой ще поеме отбора

Повечето футболисти в Берое са склонни да приемат новите финансови условия и да продължа да носят екипа на “заралии” и през пролетта, но тяхното условие е тимът да бъде поверен на Александър Томаш, пише “Тема Спорт”. Ако той се завърне начело на отбора, то почти сигурно в Стара Загора ще останат Камен Хаджиев и Александър Василев.

Свързват Чиликов с треньорския пост в Берое
Свързват Чиликов с треньорския пост в Берое

Смята се, че дори халфът на тима Илиян Стефанов е обявил пред свои близки, че е склонен да отхвърли евентуално предложение от Левски, за да остане в Берое.

Назначението на треньора ще бъде в основата и относно решението на Мартин Камбуров дали ще продължи кариерата си или ще обяви нейния край:

“Ще говорим конкретно, когато видя кой ще поеме клуба, като ръководство и кой ще бъде треньор. Аз вече обявих, че съм готов да помогна, но това са важни за мен детайли”, заяви пред “Тема Спорт” голмайстор №1 на всички времена в България.

“С Томаш сме приятели, пазя чудесни спомени от съвместната ни работа и се чуваме с него. Казал съм му какво мисля, но повече не искам да коментирам преди ръководството да вземе своето решение”, лаконичен бе Камбуров.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти