Гледай на живо

Георги Миланов отново тренира с топка, Левски е затворена страница за Славчев, Акрапович с интереснo интервю за Sportal.bg - на живо от Турция

Александър Тунчев: Димитров е опитен и може да ни помогне

Наставникът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев сподели очакванията си за зимната подготовка на тима. Той разкри имената на футболистите, с които клубът се разделя, а също така и от колко нови играчи се нужда тимът, за да преследва поставените цели.

13 Първа тренировка на Локомотив (Пловдив)

"Към момента официално това, което аз знам, е, че се разделихме с Конър Руан и Сно. Има договорка с Олексий Биков и Крачун, но към момента няма нищо официално. Александър Иванов също е от тези, които напускат Локомотив. Това е до напускащите".

"Що се отнася до новите, мога да кажа официално за Ивайло Димитров, който можем да броим за сигурно ново попълнение. Има разговори с двама-трима футболисти, които очакваме в следващите дни да се присъединят, но не искам да казвам нищо, докато не стане сигурно".

"Много добре познавам Ивайло Димитров. Доста опитен футболист. Ще даде някаква конкуренция в атака. Ще даде едно спокойствие на отбора. Имаше някакви проблеми с контузия, но разговарях с него и той е добре".

"Николай Николаев пожела да отиде да играе под наем в Царско село. Той ще играе през този втори полусезон в Царско село. Търсим човек за тази зона и имаме няколко опции. Ще видим на коя ще се спрем".

"Първото, което очаквам, е да нямаме контузени футболисти и всички те да са здрави, защото виждате каква е ситуацията в страната. Надявам се времето да бъде с нас и условията да бъдат добри, за да се подготвим по най-добрия начин. Ще изиграем добри контроли с отбори от Втора лига, но с желанието да се присъединят към Първа".

"Със сигурност ни трябва централен защитник, десен външен и очакваме един нападател да се присъедини към нас. Към момента няма нищо конкретно за Минчев. Мисля, че е това на този етап. Амбициите са Локомотив да се изкачи по-нагоре и на първо време да влезем в шестицата. Другата цел, която имаме, е Купата на България". 

"Има доста млади момчета, които ще опитат да се докажат. Опитваме се да вземем млади момчета. Това е нашето желание и на нашия президент".

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти