Манчестър Юнайтед с доста проблеми преди мача с Йънг Бойс

Манчестър Юнайтед с доста проблеми преди мача с Йънг Бойс

Манчестър Юнайтед ще има доста проблеми преди последния си мач от група "F" на Шампионската лига срещу Йънг Бойс. Мениджърът Ралф Рангник ще трябва да окомплектова състава за този мач без няколко ключови играчи. "Червените дяволи" вече си гарантираха класиране напред в турнира, но със сигурност ще искат да запишат нов успех, за да продължат с възходящата линия на представянето си.

Двама играчи на 100% отпадат от сметките. Това са трайно контузените Рафаел Варан и Пол Погба. Още четирима други остават под въпрос. Това са Люк Шоу, Единсон Кавани, Антони Марсиал и Джеси Лингард.

Шоу получи два удара в главата, заради които пропусна последните два мача. Има шанс той да се завърне в състава, но от друга страна спортно-техническият щаб не иска да прибързва и може да му даде още малко почивка, имайки предвид, че срещата не е от чак толкова голямо значение.

Антони Марсиал

Кавани се възстановява от проблем с разтегнато сухожилие. На този етап и той остава пъд въпрос.

Марсиал и Лингард не играха срещу Кристъл Палас заради контузии, получени на тренировка. Смята се, че проблемите и на двамата не са толкова сериозни и шансовете да попаднат групата за мача с швейцарците са доста добри, но решението ще бъде взето в следващите дни.

Още от Футбол свят

Виж всички