Гледай на живо

Поражения за Берое и Славия, равенство на сметката на Локо (София) и всички новини около българските тимове в Турция

Валентич: Това беше невероятно представяне на Левски

Валентич: Това беше невероятно представяне на Левски

Наставникът на Ботев (Пловдив) Азрудин Валентич сподели впечатленията си след поражението с 0:2 от Левски на „Герена“.

35 Левски  - Ботев (Пловдив)

„По време на подготовката за този мач и от анализа на играта на Левски знаехме, че те ще насищат халфовата линия. Мисля, че през първата част вкарвахме топката в центъра твърде често. Те отнемаха топката и правеха прехода много добре. Когато нямаш нужното позициониране, губиш енергия. Загубихме страшно много единоборства в средата. Това беше невероятно представяне на Левски. Минахме с четирима в защита и сменихме нещата в атака. Първите 15 минути на второто полувреме бяха много добри за нас, но трябваше да бъдем по-ефективни“.

„Искахме да намерим точния момент дали да вкарваме нови хора, или да продължим с тези, които са свикнали с тактическия ни замисъл. Когато имахме възможност да направим преход, взимахме грешно решение“.

„Днес Левски насити центъра, а ние трябваше да насочим играта по фланговете. Когато губиш елементарно, губиш увереност. Когато играем с Левски или ЦСКА, трябва да се наслаждаваме на футбола. Не мога да кажа, че моите футболисти нямаха добро отношение към мача. Левски е топ отбор в топ форма“. 

Още от БГ Футбол

Виж всички