Гледай на живо

Контролна среща: Локомотив (Пловдив) - Марица 0:0

Сираков: Няма нужда от речи и хвалебствия, а от работа

Сираков: Няма нужда от речи и хвалебствия, а от работа

Ръководството на Левски в лицето на Наско Сираков, Станимир Стоилов, Иво Ивков и Даниел Боримиров обсъдиха с фенове на сините от Хасково проекта "Левски за левскарите".

"Дойдох един път в Хасково в спортното училище, после се върнах като футболист. Надявам се това да бъде отлично начало. Символично е това идване. Надявам се да стартира мащабна кампания, която да ни помогне по-бързо да стъпим на крака. Нямаме нужда от речи. хвалебствия. Имаме нужда от работа. Най-добре е каквито въпроси имате, да си казвате. В дискусия най-лесно се ражда истината", каза собственикът на тима Наско Сираков.

"Щастлив съм, че се намирам в моя роден гранд за това събитие, което е свързано с Левски. Всички имаме някаква яснота каква е целта на тази обиколка. Всички да кажем и да разкажем на привържениците на Левски за начинанието на клуба. Прекалено много мъгла имаше около нашия клуб през последните години. Радвам се, че сега всички сме с лицата си. Това са най-хубавите срещи. В тях няма лицемери. Моето мнение за сдружението вече съм го казвал. Най-важно е да добие честност. Сядаме с лицата си, за да няма недомлъвки. 

Левски има нужда от всеки свой привърженик. Надявам се с по-сериозна работа да успеем и спортно-технически да радваме привържениците. Значително трябва да се подобрим. Без отбора да играе футбол, който да събира левскарите, вие няма как да сте ентусиазирани. Ще работим, за да изглеждаме както трябва. Има наченки да върнем гордостта на Левски на терена. 

На първо място е да се върне стила на Левски с левскарското надмощие на терена. Искам да видя Левски горд на терена", добави Мъри пред феновете.

Още от БГ Футбол

Виж всички