Гледай на живо

Лудогорец спечели двучасов сблъсък с поляци, Хубчев с първа тренировка в Берое - на живо от Турция с подготовката на българските тимове

Мъри: Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента

Треньорът на Левски Станимир Стоилов обяви днес в Хасково, че е сигурен, че с помощта на феновете сините ще излязат от тежката ситуация, в която са към този момент. Специалистът бе в града, за да се срещне със запалянковци на тима, с които да се дискутира проекта "Левски на левскарите". На събитието присъстваха собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Ивайло Ивков и членът на УС Даниел Боримиров.

Мъри стресна “синя” България: Да изчистим задълженията е мисия невъзможна и това може да е фатално
Мъри стресна “синя” България: Да изчистим задълженията е мисия невъзможна и това може да е фатално

"С общи усилия всичко ще се оправи. Помощта на феновете е всекидневна. Без тях няма да се справим. Вярвам в нашата обща фенска подкрепа и ще се справим. Всичко, което може да донесе полза на Левски ще се свърши. Дори да игрем с юноши Левски няма да е по-зле от положението, в което сме в момента.

Дошли сме, за да покажем на хората, че всичко е честно и почтено. Трябва да убедим достатъчно привърженици. Да няма недомлъвки клубът ще обиколи цяла България, за да може да гледаме хората в очите", каза Мъри, който не пожела да коментира други родни клубове и български съдии.

"Знаете, че не коментирам други клубове и рефери. Несериозно ми изглежда. Нашите противници могат да си коментирам каквото си искат. След няколко часа ще видим дали сме готови. Проблемите трябва да ни обединяват и да ни направят по-силни.

Хасково е моят роден град и отбор. Пожелавам успех на тима в трета лига. Дано отборът на Саяна влезе във Втора лига", допълни Станимир Стоилов.

Още от БГ Футбол

Виж всички