Новият защитник на Левски изпуснал полета за София

Очакваното ново попълнение на Левски Вандерсон де Фрейтас Соарес - Цунами не започва добре престоя си на "Герена", след като изпусна полета си от Истанбул за София и заради това ще пристигне едва днес в България. Цунами пътува от Сао Пауло до Истанбул, където трябваше да направи прекачването. След пристигането си в София той трябва да премине задължителните медицински прегледи и да подпише със "сините".

Защитникът вече отправи послание на раздаля до бившия си клуб Ботафого РП и феновете му: "Искам първо да благодаря на Бог за всичко, което направи в живота ми. Искам да благодаря и на семейството си, по-специално на женами, която винаги ме подкрепя от самото начало! Искам да благодаря нацелия технически щаб на Ботафого! Искам да благодаря и на всеки от моите колеги, че изживях тази година, имахме трудни и много хубави моменти. Ще взема със себе си уроците и съветите, които получих от всеки един! Ако трябва да определя този актьорски състав с една дума, бих избрал: ВОЙНИ!"

Ръководството на Ботафого РП е било категорично, че няма да пусне без пари другият желан от Левски играч Велтон. Той е получил всички дължими суми и не може да разтрогне по вина на клуба, а договорът му е до лятото на 2022 година. Възможно е Левски да се договори с Велтон през зимата, а той да дойде на "Герена" 6 месеца по-късно.

"Меридиан мач"

Още от Футбол свят

Виж всички