Левски следи футболист от Втора лига

Левски отново се огледа в един от обещаващите таланти, които се подвизават в Септември (София). Става въпрос за Реди Каса, който нашумя с отбелязаните 6 гола в 9 мача. Вчера представители на "сините" следиха изявите му по време на домакинството на Спортист. Този път обаче нападателят нямаше ден вчера, а "виолетовите" загубиха с 0:3, пише "Мач Телеграф".

Левски има минимум 1,1 млн. запалянковци, твърди след проучване бивш шеф на "сините"
Левски има минимум 1,1 млн. запалянковци, твърди след проучване бивш шеф на "сините"

През лятото Каса бе предложен на гранда от агенти, но в крайна сметка Живко Миланов и помощниците му не посмяха да рискуват с привличането на толкова млад футболист. Сега обаче Каса успя да покаже, че в него има хляб, а именно такива играчи търсят на "Герена" - млади, които могат да се развиват и да бъдат продадени на изгодна цена. Реди дойде в Септември от Парма, в чиято школа се развива. За кратко е бил под наем във Фермана. Той има договор до 2023 година със Септември.

Левски омайва национал на Либерия
Левски омайва национал на Либерия

Според специалистите има един проблем – прекалено индивидуално играе, но пък качествата му са безспорни. Левски в последните години пазарува успешно от Септември, който е един от малкото родни отбори, които с готовност дават кадрите си на "Герена". В момента там има двама играчи, минали през тима от "Красна поляна". Това са Здравко Димитров и Димитър Костадинов. За привличането на Костадинов лично настояваше Станимир Стоилов. Това бе един от първите му трансфери, след като се завърна в Левски.

Хапни като шампион с безплатна доставка от Takeaway.com!

Още от БГ Футбол

Виж всички