Пуйол: Освиркванията не помагат, трябва да сме сплотени

Легендата на Барселона Карлес Пуйол коментира актуалната ситуация в клуба и недоволството на феновете след загубата от Реал Мадрид на “Камп Ноу”. 

“В Барса изискванията винаги са възможно най-високите. Още повече след период, донесъм толкова много титли. Клубът загуби най-добрия футболист в историята и се намира в етап на реконструкция”, заяви Пуйол

Барселона винаги трябва да се бори за трофеите във всички състезания, в които участва. От играчите се изисква максимална отдаденост. А феновете трябва да подкрепят играчите от първата до последната минута. Освиркванията към отбора са безполезни, необходимо е да сме сплотени. Ще преодолеем кризата, просто трябва да сме заедно”, подчерта бившият защитник. 

“Роналд Куман прекрасно осъзнава къде се намира. Той гради отбор. Не съм песимист. Барселона има време да промени ситуацията. Все още липсва последователност и постоянство, но аз съм уверен в потенциала на този състав”, добави Пуйол

Фенове на Барса блокираха колата на Куман след загубата от Реал, клубът ги порица
Фенове на Барса блокираха колата на Куман след загубата от Реал, клубът ги порица

Той добави, че след неделното Ел Класико и неговият автомобил е бил атакуван от гневни фенове. Същото се случи и с Куман на тръгване от “Камп Ноу”. 

“Тези хора не са истински привърженици на Барселона. Не знам дали са ме обиждали, бях пуснал радио. Прекрасно разбирам какво са преживели Роналд и съпругата му. Това е опасно и трябва да се вземат някакви мерки”, категоричен беше Карлес Пуйол.

Гледайте всички мачове от LaLiga ексклузивно в ефира на MAX Sport 4.

Още от Футбол свят

Виж всички