Киров: Трудно се играе без чист централен нападател

Наставникът на ЦСКА 1948 Николай Киров сподели мнението си след победата с 1:0 над Берое.  Специалистът е на мнение, че трудно се играе без типичен централен нападател.

ЦСКА 1948 удари Берое с дузпа след ВАР
ЦСКА 1948 удари Берое с дузпа след ВАР

"Най-важното са спечелените три точки. Липсата на такива ни тежи доста. Получи се изравнен двубой, никой не надигра другия. Дали шанс и късмет, дали успяхме да надхитрим противника. На нас ни трябва увереност, а за това трябва да имаш точки. Трудно се играе без типичен нападател в предни позиции, но такава е ситуацията поне до Нова година. Ще търсим различни варианти, в зависимост от противниците ни, но топката трябва да се държи по-трайно в предни позиции", каза Киров.

"В тази пауза свършихме най-вече физическа работа, презаредихме батериите. Видя се, че през втората част се подобрихме като физика, но игрово сме далеч от визията ми за целия отбор. Мисля, че това ще се подобрява след Нова година. Ще ни трябват хора за доста позиции. И във втория отбор нямаме нападател. Няма какво да се чудим, важното е да събираме точки, които да ни дават увереност. Без топка нещата почват да се получават, но с топка има какво да се желае", заяви още наставникът.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти