ЦСКА - София излезе с информация относно срещата с Ботев (Пловдив)

ЦСКА - София излезе с информация преди предстоящата среща днес с Ботев (Пловдив). “Червените” напомнят на сайта си, че на двубоя няма да се допуска публика, но уверяват привържениците си, че клубът работи по това да се допуснат фенове на сблъсъка със Зоря (Луганск). Ето какво пишат столичани на сайта си:

ЦСКА - София се изправя пред тежко изпитание на “Армията”
ЦСКА - София се изправя пред тежко изпитание на “Армията”

“Ръководството на ЦСКА напомня на привържениците, че предстоящият домакински мач срещу Ботев (Пловдив) днес ще се проведе без присъствието на зрители.

Двата тима излизат един срещу друг от 19:15 ч. на стадион "Българска армия".

ЦСКА продължава да работи с представители на Министерството на здравеопазването и на Столичната регионална здравна инспекция, за да можем да позволим достъп до трибуните на зрители с активна ваксина или отрицателен PCR/антигенен тест за двубоя със Зоря (Луганск) от Лигата на конференциите в четвъртък.

За днешната среща с Ботев обаче няма положителен отговор от здравните власти, като очакваме тяхното официално решение в началото на следващата седмица.

Привържениците на ЦСКА, които вече са закупили билети за мача с Ботев (Пд), ще получат допълнителна информация в следващите няколко дни относно начина, по който могат да ги върнат”.

Снимка: cska.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички