Даниел Боримиров: Ще работим, за да сплотим нашите фенове

Даниел Боримиров: Ще работим, за да сплотим нашите фенове

Легендарният футболист на Левски Даниел Боримиров отново се завръща в ръководството на клуба. Той бе официално представен като част от новия Управителен съвет на “сините” и сподели ресорите, за които ще отговаря като ръководен фактор. В УС влизат още Ивайло Ивков и Радослав Разпопов. 

Новият изпълнителен директор на Левски представи приоритетите пред клуба
Новият изпълнителен директор на Левски представи приоритетите пред клуба

“Искам да благодаря на Левски за поканата и за възможността да бъда приобщен към това голямо семейство. Един от ресорите, за които ще отговарям, ще бъде спортно-техническата част от щаба на Станимир Стоилов. Ще упражнявам мониторинг върху детско-юношеския футбол. Ще бъда посланик на Левски както в България, така и в целия свят и ще съм връзката между клуба и нашите привърженици”, сподели Даниел Боримиров. 

Попитан дали е възможно обединение между “сините” привърженици, легендарният футболист отговори: “Ако не вярвах в това нещо, нямаше да стоя пред вас. Моето желание, а и това на клуба, е да сплотим нашите фенове и да ги приобщим към нашите бъдещи работни срещи. Трябва да направим мероприятията по-полезни и за феновете, и за клуба”.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти