Ново изненадващо име се дистанцира от слуховете за Арсенал и Манчестър Юнайтед

Мениджърът на Брентфорд Томас Франк, който в последно време бе свързван като евентуален кандидат за мениджърските постове в два от грандовете на английския футбол - Арсенал и Манчестър Юнайтед, говори по темата пред датското издание “Болд.де”. Той все пак не отхвърли напълно свой евентуален интерес, но заяви, че да чете подобни информации в пресата е едно, а съвсем различно от тимовете да се свържат с него, което за момента не се е случващо.

Пресата на Албиона продължава да твърди, че от “артилеристите” и “червените дяволи” следят изкъсо представянето на “пчелите”, особено след впечатляващото им представяне от началото на сезона, където те заемат седмото място в подреждането след седем срещи с 12 точки.

“Разбирам добре случващото се, но Арсенал и Манчестър Юнайтед? Нали така беше? Мисля, че прочетох нещо такова в определен момент. Много е приятно, но едно нещо са слуховете, а съвсем друго, ако те реално се свържат с мен. Трябва да тръгнем от тук. Имам договор до 2023-а и съм невероятно щастлив в Брентфорд. Това е отбор, който значи много за мен и където прекарвам страхотно време. Изпитвам удоволствие от работата със спортния директор, собствениците, играчите, целият щаб и феновете. Трябва да видим какво ще донесе бъдещето, но аз знам, че имаме взаимно уважение и добра връзка в клуба,” заяви Франк.

Датчанинът пое Брентфорд през 2018-а, след като прекара две години като асистент на Дийн Смит в клуба и след неговото напускане в посока Астън Вила.

Още от Футбол свят

Виж всички