Гледай на живо

Женско футболно първенство: Светкавица (Градежница) - Риал (Ковачевци) 1:1

Джамбазова: Тактически бяхме добре, целта ни е да сме в топ 8

Старши треньорът на Севлиево Лейдис Йоана Джамбазова даде мнението си след загубата на своя тим от Барокко в мач от 6-ия кръг на Женското първенство. Тимът от Севлиево отстъпи с минималното 0:1 и допусна първа загуба през сезона .

Барокко записа минимална, но ценна победа над Севлиево Лейдис
Барокко записа минимална, но ценна победа над Севлиево Лейдис

“Съжалявам, че не успяхме да играем нашата игра, но откъм тактическа дисциплина бяхме добре. Накрая имахме доста положения, които пропуснахме. Момичетата дадоха всичко от себе си, гордея се с тях. Теренът също бе труден, но се радвам, че се получи един хубав двубой.

Ние сме много млад отбор, нашата цел е да се обиграваме. Показахме много добри мачове и игри. Смятам, че занапред ще покажем същата игра и нашата цел е да останем в топ 8.

Мисля, че с този формат ще е по-интересно и по-равностойно. Това е една много добра идея, която се рализира в момента. С НСА винаги се играе трудно, но е една мотивация за момичетата. Смятам, че ще се получи добър мач. Предния път показахме много добра тактическа дисциплина и смятам, че този мач ще е подобен на предишния”, заяви Джамбазова.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти