Гласувайте за най-красивите попадения и най-добрите спасявания при юношите

Гласувайте за най-красивите попадения и най-добрите спасявания при юношите

Юношеският футбол в България бележи възход в последните няколко години. Сериозното отразяване на Елитните групи до 15, 17 и 19 години от страна на Sportal.bg, доведе съвсем логично и до нови предавания и класации, посветени на младите български таланти.

Сега спортна медия №1 в страната добавя нов нюанс към отразяването на детско-юношеския футбол. В развитието на младите надежди ще се включат и феновете, които ще определят най-красивите попадения и най-добрите спасявания в края на всеки месец. Редовните седмични класации ТОП 5 се радват на огромна популярност сред младите футболисти, специалистите по юношески футбол и неутралните фенове. Ето защо фейсбук страницата на "Лигата на талантите" ще даде възможност на всеки, който има интерес, да даде своя глас за любимия му гол и спасяване.

Месечните победители ще бъдат определени сред всички, които са били номер 1 в седмичните класации ТОП 5. Накрая на годината шампионите на месеца ще участват в гласуване за полусезона, а избраните ще получат ваучери, предоставени от fplbg. Всеки месечен победител ще получи и купа от екипа на Sportal.bg.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти