Гледай на живо

Очаквайте от 12:00 часа двубоя от Женското футболно първенство между Светкавица (Градежница) и Риал (Ковачевци)

В Норвегия за отменения гол на Бодьо/Глимт: Скандално решение на съдията

В Норвегия определиха като скандално решението на съдията да отмени гол на Бодьо/Глимт при гостуването на ЦСКА - София. Футболната общественост в страната единодушно счита, че попадението на Ерик Ботхайм в последната минута е напълно редовно. Срещата на стадион "Васил Левски" от Лигата на конференциите завърши 0:0, но в самия край на мача Ботхайм прати топката в мрежата с глава, но реферът от Латвия Александърс Ануфриевс отмени попадението заради фал в атака срещу Иван Турицов

Отменен гол в последната секунда! ЦСКА - София с първа точка в групите на ЛК
Отменен гол в последната секунда! ЦСКА - София с първа точка в групите на ЛК

"Това решение е скандално. Трябваше да има гол", коментира бившият германски футболист и треньор Уве Рьослер в студиото на V4. Играчът на Лилестрьом Пал Андре Хеланд също счита, че Будьо е ощетен от съдията. 

"Защитникът се връща назад и се удря в Ботхайм, който вкара отличен гол. Бодьо/Глимт бе ощетен и загуби две точки в София", каза Хеланд в студиото на Viasat. 

Не по-малко ядосан бе нападателят Ерик Ботхайм, който вкара топката в мрежата, но радостта му бе твърде кратка. "Това е обир. Съдията развали мача", каза Ботхайм.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти