Андрей Андреев: За мен ЦСКА 1948 е трамплин от юношеския до мъжкия футбол

Новият старши треньор на ЦСКА 1948 II Андрей Андреев даде първото си интервю пред клубния сайт на тима. Той посочи причините, поради които е избрал “червените”:

ЦСКА 1948 официално обяви новия наставник на дубъла на тима
ЦСКА 1948 официално обяви новия наставник на дубъла на тима

„Трябва да навляза в обстановката като цяло. За мен ЦСКА 1948 е един трамплин от юношеския футбол до мъжкия футбол. Бях професионален играч 20 години, 10 години играх в Гърция. В България съм играл във всички групи. Прекратих кариерата си като футболист преди седем-осем години. От тогава се занимавам с деца и юноши“, каза Андрей Андреев.

„За мен това предложение беше точно това, което търся. Обичам да работя с млади футболисти, защото гледам как ден след ден израстват“, добави той.

„Избрах треньорите да си останат, които са ги водили и да направим един добър колектив, да вървим напред. Искаме да продължаваме всеки мач. Докъде ще ни стигнат силите, времето ще покаже. Отборът има добър потенциал. Ще се опитаме да надградим. Добра идея е тези момчета да участват във Втора лига. На тези състезатели им липсва опита. Разстоянието от U-19 до мъжкия футбол е много голямо. Много момчета там се провалят. Отиват в аматьорския футбол, там няма редовен тренировъчен процес. Принудени са да работят и нещо друго и така футболът не е на първо място“, каза още Андрей.

Снимка: bg.cska1948.bg

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти