Издирват бивш турски футболист като заподозрян за убийство

Издирват бивш турски футболист като заподозрян за убийство

35-годишният бивш турски футболист Сезер Йозтюрк, който е играл за отбори като Фенербахче, Бешикташ и Байер (Леверкузен), е издирван като заподозрян за убийство. 

Йозтюрк е участник в инцидент, станал на 20 септември. Според информация на “Дейли Сабах”, той е влязъл в спор с мъж, от когото поискал да премести паркирания си автомобил. Разправията се задълбочила с намесата на спътника на футболиста и на близки на другия мъж. 

В разгара на свадата противникът на Йозтюрк избягал, опитвайки се да стигне до място, където е имало и други хора. Футболистът е открил огън от луксозния автомобил, с който пътувал, и бързо напуснал района. 

В кавгата е било употребено и хладно оръжие. Починал е мъжът, който влязъл в спор с Йозтюрк, а баща му, брат му и двама негови приятели са били ранени. 

Йозтюрк е роден в Германия. Кариерата му започва в академията на Байер. Той има 50 мача за дубъла на “аспирините” и още седем за първия отбор. След това се озовава в Нюрнберг, където изиграва два мача, а след това се мести в Турция. Прекратява кариерата си през 2015 година.

Още от Футбол свят

Виж всички