Стефанов за ексцесиите: Не играе ли тоягата, няма да се оправим, 10 минути екшън и полицията накрая се събуди

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов коментира, че ексцесии като тези, които се случиха на трибуните по време на днешното столично дерби между белите и Локомотив (София), трябва да бъдат стопирани генерално от държавата.

"Най-слабият ни мач от началото на първенството. Пак останахме с 10 души. Дали е бил прав съдията, или не - не мога да твърдя, но грозни сцени. Не беше провокирано от феновете на Славия. Не искаме по този начин да се развиват нещата, но се случва.

Не искам да влизам в полемики. Приятел съм с Иван Василев. Не става въпрос дали Иван Василев може, или не. Тук става въпрос за първите 7 години и домашното възпитание. Иван да не е пъдарин. Това е положението.

Грозните сцени ще са докато полицията не си влезе в ролята. Това нещо е нарушение на обществения ред. Нито футболния съюз, нито президентите могат да решат тези неща. Не играе ли тоягата, няма да се оправим.

Почти никаква реакция на полицията. Накрая се събудиха. 10 минути имаше екшън. Да не говорим за това, няма смисъл", каза Стефанов след мача, който Славия загуби с 0:1.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти