Христо Христов “изля” душата си в социалните мрежи

Христо Христов “изля” душата си в социалните мрежи

Христо Христов остана без медал в категория до 109 кг на олимпийския турнир по вдигане на тежести в Токио. Преди два дни, 20-годишният българин беше много близо до бронзовото отличие, но съдийски грабеж го лиши от място на подиума. Христов заемаше трето място след първото движение - изхвърляне, но в изтласкването съдиите не признаха третия му опит, който първоначално беше счетен за успешен, и Христов се смъкна в класирането, завършвайки надпреварата пети с двубоя от 408 кг (189 кг + 219 кг).

33 Христо Христов вдига здраво в категория до 109 кг в Токио

Всичко това накара Христов да “излее” душата си в профила си в Инстаграм. Той сподели трогателно стори с мислите и чувствата, които бушуват в него.

“Искам да благодаря на всички, които ме подкрепиха и ми писаха. Уникално е да знаеш, че толкова много хора са зад гърба ти. Уникален народ, просто нямам думи да опиша колко съм благодарен за подкрепата ви и колко съм разочарован от себе си. Яд ме е, чувствам се виновен за нещо, за което нямам вина, но това е жалката истина все пак. Скоро ме очаквайте по-силен отвсякога!!!”, написа Христов.

20-годишният варненец се прибира днес в България, като ще кацне директно в морската столица.

Снимки: БОК, Костадин Андонов - Start-Photo

Още от Токио 2020

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти