Симеон Славчев: Странна подготовка беше, чакам с нетърпение мачовете

Симеон Славчев: Странна подготовка беше, чакам с нетърпение мачовете

Футболистът на Левски Симеон Славчев коментира случващото се на "Герена". Той сподели, че няма проблем да играе като централен защитник, като какъвто беше ползвам в контролите. "С треньорите решихме днес да почина. Като цяло съм добре. От понеделник ще тренирам. Всичко е наред. Не бих казал, че съм контузен. Имах нужда от малко време, повече тренировки. Трябваше ми пълноценна подготовка. 

Батков за Мъри: Възмутен съм! Да не ходи по кафенета, а да се върне в Левски
Батков за Мъри: Възмутен съм! Да не ходи по кафенета, а да се върне в Левски

"Всичко зависи от отбора. Надявам се на по-добри резултати. Странна подготовка беше. В добра форма съм, подготовен съм. С нетърпение чакам мачовете". "Където ме сложи треньорът, там ще играя. Нямам претенции. Доста лесно ми е като централен защитник. Не сме го говорили. Изпълнявам си функциите. Радвам се, че играх добре. Най-важно е да започнем добре сезона и да направим добър колектив. Скамейката ни е къса. Трябва да сме здрави. Това е интересна позиция. Мисля, че бях ефективен. Ако се наложи, ще играя там. Нищо не се знае. 

Ранни голове вдигнаха самочувствието на Левски преди Славия
Ранни голове вдигнаха самочувствието на Левски преди Славия

Готов съм да играя там, където ме сложи треньорът". "Независимо къде играя се опитвам да помагам на всички по-млади играчи. И двете позиции са по-различни. В центъра на защитата нямаш право на грешка. С всички се познаваме. Трябва да подобряваме качеството на играта и синхрона си. Синхронът изисква много време. Нищо не се знае в клуба. Едни идват, други си отиват. При нас ситуацията не е лесна. В следващите мачове ще гледаме да се подобряваме. Това става с време и тренировки". 

25 Левски - Етър

"Аз казах отдавна, че независимо от бъдещето, ще остана в Левски. Всеки си има кариера и бъдеще. Моята мисия и цел е да помогна на Левски. Ще видим в бъдеще. Имаше дни, в които не се виждаше изход от тунела. Нямаше светлина. Много от хората ми казваха, че нещата ще се оправят. Надявам се на по-добри дни от финансово и организационно ниво. Без да обещаваме, че ще се борим за нещо, се надявам на по-добри дни. 

От последните дни се усеща спокойствие". "Вървим добре в подготовката, а след това почват нашите тежки дни. Стараем се да показваме добро лице. Миналата година не завършихме на мястото, което Левски заслужава". "Готови или не сезонът започва. Трябва да покажем добра игра и да започнем с победите. Нека оправим играта. Ще видим занапред как ще е. Имаме да си връщаме на Славия. Ще излезем като за дерби", каза Славчев пред "Диема".

Още от БГ Футбол

Виж всички