Батков за Мъри: Възмутен съм! Да не ходи по кафенета, а да се върне в Левски

Батков за Мъри: Възмутен съм! Да не ходи по кафенета, а да се върне в Левски

Бившият собственик на Левски Тодор Батков се изказа по адрес на някогашния наставник на "сините" Станимир Стоилов. Според адвоката Мъри трябва да се върне на "Герена" и да помогне в работата на Живко Миланов. 

34 Левски - Локомотив (София)

"Не адмирирам това, което Наско каза по повод последния разговор с Мъри - че едва ли не Мъри бил готов, но ние не можем да си го позволим. Аз съм възмутен... При цялото ми уважение, Мъри стана треньор благодарение на Левски. Беше играещ помощник треньор на Славолюб Муслин. После, като прекрати кариерата, Левски му помогна да вземе първия си лиценз - беше изостанал, не ходеше на лекции в НСА, намесихме се ние. Левски му помогна да отиде на стаж в Барселона, да поеме национален юношески отбор от улицата. Левски го извика на улица "Алабин" и му каза - от утре поемаш отбора, отивай да правиш концепция. Казах му: "Това е положението". 

21 Левски - Левски (Лом)

После дойдоха успехите. Не искам да му давам акъл, но вместо да си седи вкъщи и да ходи по кафенетата, да се върне. Какво му пречи?! Живко е негов възпитаник, а няма лиценз. Какво пречи Мъри да се включи? Да, сега нямаме пари, но той малко ли пари взе? Стоилов направи добра кариера. Помогни на родния си клуб, ако го обичаш! Поне да отиде да помага на Живко! И да няма резултати, това няма да навреди на кариерата му, защото всеки знае Левски на какво дередже е", заяви Тодор Батков по 7/8 TV. 

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти