Иван Петков: Нека сега се насладим на момента

Селекционерът на женския ни национален волейболен отбор Иван Петков каза след спечелването на трофея в Златната европейска лига в Русе, че сега трябва да се насладят на момента и си пожела да се представят още по-добре на ЕвроВолей 2021, на което сме домакини.

България спечели Златната европейска лига в Русе
България спечели Златната европейска лига в Русе

"Искам да поздравя невероятната публика. Надявам се това да се повтори и в Пловдив след няколко месеца. Искам да поздравя момичетата и щаба, с които работим години наред. Хвърлиха се доста усилия, търпим развитие. Всеки трофей е специален. Надявам се този отбор на финалите на Евро 2021 да започне да печели и срещу отборите от Топ 6. Нека сега се насладим на момента. Дано да се представим по един още по-добър начин", сподели щастливият Иван Петков.

Жана Тодорова MVP на Златната европейска лига
Жана Тодорова MVP на Златната европейска лига

"Три сгрешени сервиса допринесоха за това Хърватия да се върне в първия гейм. Не сме изчистили играта в тежките моменти. Всяка една състезателка има своето място в отбора. Всеки трябва да чака своя момент и да се чувства значим. Надявам се да продължим по същия начин", каза още селекционерът на България.

Иван Петков

Още от Волейбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти