Силвия Радойска: Доволна съм! Конкуренцията този сезон беше по-голяма

Треньорката на НСА Силвия Радойска говори пред Sportal TV след успеха с 10:0 над Етър и награждването на нейните момичета. Тя отчете, че конкуренцията в женския футболен шампионат се е повишила през този сезон и изрази задоволство от представянето на футболистките от академията.

НСА отнесе Етър с двуцифрен резултат и получи титлата 🏆
НСА отнесе Етър с двуцифрен резултат и получи титлата 🏆

"Изключително съм радостна, че сме шампионки няколко кръга преди да е приключило първенството. Доволна съм от старанието на момичетата през целия сезон, те заслужиха първото място за поредна година, бяха мотивирани и в днешния мач. В интерес на истината по време на сезона имаше доста отбори, които ни затрудниха с играта си, конкуренцията е по-добра спрямо предишните години. 

24 НСА - Етър

Надявам се в следващите години да израства още нашият отбор, а и не само той - всички в държавното първенството. Надграждането идва, когато има мачове срещу силни съперници. Тогава се вижда до какво ниво сме стигнали, доволна съм от старанието на момичетата в тренировъчния процес, ще ни трябват мачове със силни съперници - само тогава ще можем да си сверим часовника докъде сме стигнали", заяви Силвия Радойска.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти