Саньол разкритикува представянето на Павар и на отбора на Франция

Десният защитник Бенжамен Павар беше подложен на критики от бившия френския национал Вили Саньол. Играчът на Байерн (Мюнхен) не се представи на ниво при равенството 1:1 с Унгария на Евро 2020 вчера. В предишния мач срещу Германия той получи удар в главата и специалистите предполагат, че той все още страда от последиците. 

"Павар ме разочарова", заяви Саньол, който също играеше за Байерн, пред френския вестник "Екип". "Той е играч, който обикновено никога не играе зле, но никога не е и много добър. Този път имаше затруднения във всеки аспект на играта", добави Саньол. 

Павар спечели световната титла с Франция преди две години, докато Саньол е вицешампион от 2006-а. Саньол добави, че като цяло в изненадан от представянето на Франция. То беше в контраст с победата с 1:0 над Германия в първия мач от група "F". "Може би играчите са чели и чували твърде много отзиви в пресата след мача в Германия. Когато мислите, че само талантът има значение, вие сте самодоволни. Съвременният футбол е нещо повече от това", добави Саньол.

Още от Футбол свят

Виж всички