Логан Пол се закани на Майк Тайсън

Логан Пол се закани на Майк Тайсън

Майк Тайсън ли ще бъде следващият, който да се хване на хорото на Ютубърите Логан и Джейк Пол? Това се питат феновете на бокса и най-вече на една от най-големите легенди по отношение на тежката категория. Темата бе провокирана, след като Логан Пол се закани, че може да победи Железния! Влогърът изказа това мнение в своя подкаст „Impaulsive”. 

Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊
Легендата Флойд Мейуедър не успя да победи влогъра Логан Пол🥊

Той говори в тази посока с брат си Джейк след двубоя с Флойд Мейуедър. Логан изкара 8 рунда с легендата и бивш 5-кратен световен шампион в различни категории. Мачът предизвика много разнопосочни коментари, включително и съмнения, че „Мъни” е нокаутирал Ютубърът, но го е задържал да не падне, за да може 8-те рунда да се изиграят.

Логан Пол

„Някой спомена Майк Тайсън, сякаш това ще бъде наистина забавна среща. Моля, един по един с великите. Или ако си се бил с един, не може и с друг? Адвокатът ми взе отношение и ми каза: „Не, Тайсън ще ти откъсне главата, нямаш никакъв шанс”. А аз му отговорих: „Брато, буквално току що преминах през всичко това (визира мача с Флойд), а ти ми казваш, че не мога да бия Майк Тайсън? Та той е стар, твърде стар! Мога да се справя”, изцепи се Логан Пол.

Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши не излъчиха победител в демонстративния си двубой (видео + галерия)
Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши не излъчиха победител в демонстративния си двубой (видео + галерия)

Самият Тайсън, който е на 54 години и е с 28 по-възрастен от влогърът, се подготвя за втория си демонстративен мач след завръщането с Рой Джоунс-младши в края на 2020-та. Очаква се въпросната среща да е през есента. Споменаха се различни варианти за негов съперник, но досега никой не бе коментирал опцията това да е Логан Пол. Предвид парите, които Ютубърът може да генерира, няма да е изключено да стигнем и до такъв развой. Срещата между Пол и Мейуедър е оценена на над 50 милиона долара, а евентуален мач с Майк Тайсън може да достигне 100!

boec.bg

Още от Бойни спортове

Виж всички