Звезда на Левски чака бебе

Звезда на Левски чака бебе

Звездно бебе се чака в Левски през есента. Защитникът на "сините" Начо Монсалве ще става баща за втори път.

Половинката на испанеца Летисия Доменех е в средата на бременността си. Коремчето на чаровната блондинка вече си личи. Засега щастливите бъдещи родители не разкриват пола на бебето.

Начо и Летисия се радват на дъщеричка. Малката още няма годинка. Тя се роди през юли 2020-а. Въпреки малката разлика, която ще имат децата им, двамата не изпитват притеснения как ще се справят с отглеждането им.

Монсалве и семейството му са щастливи в София и на "Герена"

В момента Монсалве и семейството му са в Испания, където се радват на ваканцията си. Защитникът чака новини от "Герена" за бъдещето на клуба и кога трябва да се яви за първа тренировка. Начо има договор с Левски и за следващия сезон. Испанецът е един от малкото чужденци, които не разтрогнаха договора си със "сините" заради неполучени заплати. Една от причините за това е и фактът, че семейството му се чувства отлично в София.

Докато чака новини от "Герена" Начо и половинката му имаха повод за празник. С Летисия отбелязаха две години от сватбата си. Те се женят на 7 юни 2019-а. И двамата отбелязаха датата с любовни послания в социалните мрежи.

Юношата на Атлетико Мадрид пристигна в Левски през зимата. Той бързо се превърна в любимец на фенките и бе провъзгласен за новия секссимвол на "Герена". Но Монсалве не отделя поглед от любимата Летисия и прекарва всяка свободна минута с нея и дъщеричката им.

"България Днес"

Още от Булевард

Виж всички