Грешка в Инстаграм бави романса на Кайл Кузма и супермодел с една година

Грешка в Инстаграм бави романса на Кайл Кузма и супермодел с една година

Топмоделът Уини Харлоу беше специален гост в американско тв шоу и говори за това как е започнала романса си с баскетболиста от НБА Кайл Кузма, в разгара на пандемията от COVID-19.

Оказва се, че може би двамата никога нямаше да бъдат двойка, ако не е било упорствтото на играча на ЛА Лейкърс.

Бившата приятелка на пилота от Формула 1 Люис Хамилтън изглеждаше на крилете на любовта, облечена в синя мини-рокля, съчетана с високи токчета.

Не трябваше много време, тема №1 да стане връзката й с Кузма.

„Всъщност съм получила лично съобщение година преди да се запознаем, но и никога не бях го виждала. Не знам какъв беше бъгът в системата на Инстаграм, но това никога не ми се е случвало.“, започна разказа си Уини.

„Година по-късно, по време на карантината заради коронавируса, той отново ми писа съобщение.“

Всичко започва с кратки разговори, тъй като светът беше под хватката на бързо нарастващия страх от смъртоносния вирус.

"Това беше сладко и аз бях като - о, хей, как е карантината?" И да, ние просто започнахме да говорим оттогава. - обясни роденият в Канада модел.

„И тогава, след около месец на Facetime по 24 часа, един ден, той каза „ трябва да дойдеш в Лос Анджелис “ и оттогава съм в Лос Анджелис. Това беше точно преди година.“, споделя красавицата с ямайски корени.

Харлоу също така говори за разликата във височината на двойката, което е малко необичайно, като се има предвид, че тя е 175 см.

"Кайл е баскетболист и той е 6 фута 11 инча или 6 фута 10 инча (208 см) или нещо подобно", казва тя, докато се разсмива, виждайки снимка на монитора на студиото, на която е като джудже от нейния любим. - Наистина е висок. Сладко е, обичам го.“, завърши супермоделът.

Още от Баскетбол

Виж всички