Владо Николов и Матей Казийски заедно на детски волейбол (видео) 🏐🇧🇬

Владо Николов и Матей Казийски заедно на детски волейбол (видео) 🏐🇧🇬

Легендарните български волейболисти Владимир Николов и Матей Казийски се събраха отново по чудесен повод - детския фестивал, който се проведе в Спортна зала "Левски София".

Детски волейболен фестивал събра Любо Ганев, Матей Казийски и Владо Николов
Детски волейболен фестивал събра Любо Ганев, Матей Казийски и Владо Николов

Двамата дълги години играха рамо до рамо за България и бяха с важна заслуга за спечелването на три бронзови медала от световно, европейско първенство и световна купа. Те донесоха и историческата първа титла на Тренто през 2008 г. В последните години двамата ръководят съответно “Левски София” и “Стойчев-Казийски”, които се превърнаха в основни конкуренти на ниво подрастващи. Колегиалността и джентълменството обаче са над всичко.

Владо Николов, Матей Казийски

Казийски хареса спортната база на клуба и похвали организацията на фестивала.

Владо Николов пък пусна във фейсбук селфи от събитието с Матей Казийски и написа: 

"След толкова години отново заедно и то заради децата и волейбола. Самите ние бяхме още деца, особено единият, когато по цели лета тренирахме здраво и бяхме запалени геймъри, които играеха заедно и на компютърни игри и бяхме много добри. Сега вече поулегнали, награждаваме и се радваме на другите деца, които са избрали волейбола, за да се забавляват и да сбъдват мечтите си... Медалите бяха много и за всички, а усмивките безценни.. Какво ти трябва още за един прекрасен неделен ден!!!"

Още от Волейбол

Виж всички