Гледай на живо

Евро 2020: Нидерландия - Украйна 2:0

Футболисти и ръководство поискаха Люси Киров да се върне

Футболисти и ръководство поискаха Люси Киров да се върне

Футболистите и цялото ръководство на Нефтохимик поискаха Людмил Киров отново да поеме Нефтохимик, съобщава Novapress. Той беше уволнен след загубата с 2:3 от Созопол.

"Искаме категорично и твърдо да застанем зад нашия ТРЕНЬОР Людмил Киров. Казваме ТРЕНЬОР, защото за нас той е човекът, който накара нас футболистите и феновете на Нефтохимик да повярват в спасението. Той и останалата част на спортно-техническото ръководство събудиха живинката в спортен Бургас и показаха, че някои на пръв поглед невъзможни неща като например оцеляването на отбора могат да станат възможни. Людмил Киров събуди бургаската спортна общественост с работата си с отбора и ние го подкрепяме. 

Има два мача до края и теоретичните шансове за спасение на отбора са все още живи. Борбата ще бъде жестока до самия край. Людмил Киров е нашият треньор и заради нас – футболистите и ръководството, както и заради феновете, трябва да преглътне горчивината от събитията през вчерашния ден и да се опита да помогне на Нефтохимик да запази професионалния си статут. 

Да, очевидно къщичката ни не е толкова подредена, както се казва, но Нефтохимик заслужава да бъде при професионалистите и борбата трябва да продължи до самия край. 

Люси, върни се обратно в Бургас, защото имаме обща кауза и обща цел – спасението на Нефтохимик. 

От ВСИЧКИ футболисти на клуба и ръководството на Нефтохимик", пишат футболисти и треньори в писмо до медията.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти