Зидан: Бесен съм, трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка

Зидан: Бесен съм, трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка

Треньорът на Реал Мадрид Зинедин Зидан бе гневен след равенството 2:2 със Севиля. Той не бе съгласен с отсъжданията на съдиите в мача, които дадоха дузпа за игра с ръка в полза на Севиля, но не отсъдиха такава за Реал. Наставникът рядко говори за арбитрите, но днес не им спести нищо.

"Не разбирам нищо. Ако има игра с ръка на Милитао, има такава и на Севиля. Това, което съдията ми каза, не ме убеди. Никога не говоря за реферите, но днес съм бесен. В крайна сметка, всичко свърши и нищо няма да се промени. Доволен съм от нашето представяне и смятам, че заслужавахме повече, защото през второто полувреме бяхме великолепни. Не искам да говоря повече за това. Но трябва да ми обяснят правилата за игра с ръка. Ще се борим докрай", заяви Зидан.

"Сега може да говорим каквото си искаме. Това, което ме притеснява е, че няма ясно правило какво се отсъжда като дузпа и какво - не. Сега трябва да мислим за оставащите три мача. Ядосан съм, защото заслужавахме победата. Вярвам във футбола, но мнението ми е, че имаше две игри с ръце, а само едната бе отсъдена като дузпа. Ако трябва да играем утре, сме готови. Чувстваме се добре и ще се подготвим добре за оставащите срещи", допълни още французинът.

Още от Футбол свят

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти