Иван Коцев: Балкан победи с по-голямо желание и хъс

Иван Коцев: Балкан победи с по-голямо желание и хъс

Асистент треньорът на Балкан Иван Коцев даде своя коментар за героичната победа на ботевградчани със 100:81 над Левски Лукойл в мач №3 от полуфиналната серия между двата тима. Коцев застана начело на ботевградчани рано в третата четвърт заради дисквалификацията на наставника Йовица Арсич, който бе изгонен от двубоя заради две технически нарушения.

Балкан премина през всичко най-лошо, но се пребори да остане в серията с Левски Лукойл
Балкан премина през всичко най-лошо, но се пребори да остане в серията с Левски Лукойл

"Балкан победи с по-голямо желание и по-голям хъс за игра. Днес показахме много по-голяма енергия, отколкото във втория мач. Направихме анализ и си поговорихме с момчетата след втория двубой. Видяхме къде са ни грешките и слабостите, къде трябва да се подобрим, като за наше щастие днес ни се получи. Не съм изненадан от доброто включване на Вутев. Той се представя доста добре на тренировките.

За липсата на Тауан Ейджи решението бе треньорско. Аз искам да благодаря на момчетата, лично от мое име, защото те се събраха, поговориха си и това ги амбицира и мотивира още повече. Засега нямаме информация за състоянието на Крис Минков. Ще премине през медицински прегледи. Надяваме се да съберем колкото физически възможности имаме и да изиграем добър четвърти мач. За Сияни още нищо не можем да кажем", заяви Иван Коцев пред Max Sport 2.

Снимка: Балкан

Още от Баскетбол

Виж всички