Кавани е решил да остане на "Олд Трафорд"

Нападателят на Манчестър Юнайтед Единсон Кавани е решил да остане на “Олд Трафорд” съобщават редица медии, а също така и трансферният гуру Фабрицио Романо. Уругваецът пристигна при “червените дяволи” със свободен трансфер през миналото лято и бързо се утвърди в центъра на атаката на тима със своите 12 гола в 33 мача. 

В последните седмици обаче се говореше все по-настойчиво, че въпреки желанието на клуба Кавани да бъде задържан, той ще предпочете да се прибере в Южна Америка, за да бъде по-близо до семейството си. Повод за това бе изказване в този дух и на бащата на играча, който заяви, че той вероятно ще бъде играч на Бока Хуниорс през следващата кампания. 

Уругваецът беше дал срок до края на април за своето решение дали е готов да остане в Манчестър и ще започне разговори за продължаване на договора си или ще напусне. Именно в последния ден на април той е дал положителен отговор за желанието си да остане на “Олд Трафорд” и се очаква двете страни да стигнат бързо до споразумение, което да остави Кавани в Манчестър Юнайтед за още година.

Още от Футбол свят

Виж всички