Евтимов: Надявам се рано или късно да получа шанс, дано се представим така и срещу Левски (видео)

Вратарят на ЦСКА-София Димитър Евтимов, който днес пази за червените при успеха с 6:0 над Монтана, заяви, че се надява да получи шанс за изява и в следващия двубой срещу Левски. 

“Това е най-голямата ни победа през този сезон. Нямах никаква работа. След мача с Царско село бяхме по-мотивирани да се докажем и го направихме днес. Всеки един мач ми помага и за моето самочувствие, и за стиковането. За един вратар е много важно и да говори, и да не допуска гол. Ако се справи само с говорене, още по-добре. Сега ни предстои Вечното дерби. Няма значение Левски и ние на кое място сме. Няма да е лесен мач въпреки тяхната позиция. Готови сме. Надявам се да се представим така и в неделя”, каза Евтимов, който коментира конкуренцията с Густаво Бусато по следния начин: 

“Винаги съм казвал, че Густаво е много добър вратар. Но когато на един вратар или полеви играч му се дава шанс, рано или късно ще покаже добри изяви. И аз се надявам, че рано или късно ще получа шанс. Конкуренцията е важна и за двамата. Аз бутам Густаво всеки ден, той бута мен всеки ден.”

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти