Десподов: ЦСКА влезе със самочувствие и агресия, а първият гол ни пречупи

Нападателят на Лудогорец Кирил Десподов изрази съжаление от отпадането от ЦСКА-София в полуфинала за Купата на България. “Червените” надвиха заслужено шампионите с 2:1 насред Разград и във втора поредна година ще играят във финала. 

ЦСКА-София е на финал след гладиаторска битка и три червени картона в Разград (видео+галерия)
ЦСКА-София е на финал след гладиаторска битка и три червени картона в Разград (видео+галерия)

“Първият гол ни пречупи. Не отговорихме на агресията и със самочувствието на ЦСКА. Мисля, че първото полувреме беше изцяло за тях. След първия гол им дойде самочувствие, на което ние не отговорихме, и започнаха да играят. Ние не отговорихме с атаки и те вкараха втори гол. Когато си вкарал два гола на чужд терен стана много трудно. Не е невъзможно, но не е и лесно, психологически да знаеш, че имаш само 45 минути, за да вкараш три гола. Може би, ако бяхме върнали втори гол до 80-ата минута, най-вероятно можеше да има друг развой. Това обаче са хипотези и вече е свършило”, сподели Десподов. 

64 Купа на България, Лудогорец - ЦСКА-София 1:2

Националът коментира и сцените в последните минути. “Напълно очаквано имаше напрежение. Не съм изненадан. Накрая станаха грозни сцени, но това го има във футбола. Няма на кого да се сърдим. Ако ние бяхме от другата страна нямаше да е така ситуацията. Няма на кого да се сърдим”, заяви Десподов.

Още от БГ Футбол

Виж всички