Кабов: Щом не можем да създадем чисти голови положения, значи в предни позиции не си вършим добре работа

Фланговият футболист на Септември (София) Атанас Кабов изказа мнението си след равенството на своя тим със Септември (Симитли). Двата тима завършиха при резултат 0:0, а самият Кабов бе изгонен в края на мача навръх рождения си ден.

Двата Септември не успяха да си вкарат и поделиха точките в Драгалевци (видео)
Двата Септември не успяха да си вкарат и поделиха точките в Драгалевци (видео)

“Мисля, че се получи една битка на терена. За съжаление не успяхме да създадем добри положения, с които да вземем мача и да победим. Не знам на какво се дължи тази припряност. Мисля, че след 15-ата минута започнахме да играем добре. Искаме да играем футбол, да задържаме топката, да атакуваме по фланговете, но днес не се получиха нещата.

Щом не можем да създадем чисти голови положения значи хората в предни позиции не си вършим добре работа. Надявам се следващия мач да си го вземем.

Добре се чувстваме, има хубави условия на базата. Мисля, че влизаме свежи в мачовете. Атмосферата е много добра. Има футболисти, които помагат на нас младите. Надявам се да си помагаме взаимно и да се изграждаме като футболисти. Надявам се във всеки един мач да побеждаваме, да играя и аз добре и това да ни помогне да си развиваме.

Моята амбиция е Септември да се качи в Първа лига и там да показва добри игри”, заяви Кабов.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти