Прогнозата на Бойко Младенов: Има кой да обърка сметките на Черноморец, продължение с Ямбол няма да е изненада

Черноморец приема Ямбол в мач от 25-я кръг на НБЛ. Срещата е днес от 19:00 часа в Бургас. Преди нея, Sportal.bg отново се допита за прогноза до бившия баскетболен национал Бойко Младенов.

Черноморец Ямбол (8 април – 19:00 ч.)

Въпреки добрата игра на Ямбол в последните мачове, Черноморец ще бъде достатъчно отпочинал и мотивиран, за да спечели тази среща. На бургазлии няма да им бъде лесно, но пък имат добър отбор, който да се противопостави на най-силните, така че Ямбол е първата крачка преди плейофите.

Васил Евтимов разполага с по-малка пейка. Определено с напускането на Милидрагович ротацията е още по-малка и ще бъде много трудно за треньора да намести отбора правилно. Играчите ще трябва да се пазят най-вече от нарушения. Останаха малко мачове преди плейофите и трябва много да се внимава да не се контузи някой.

Едно евентуално завръщане в игра на Иван Лилов би повлияло в момент, в който „акулите“ са доста изморени. Тогава, опитът и класата на Иван могат да донесат доста неприятности на Черноморец.

Реално е мачът да бъде много оспорван с близък резултат. И двата отбора играят добре, няма да се изненадам, ако се стигне до продължения и единият отбор победи с малка разлика.

Фаворит: Черноморец

Снимки: НБЛ

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти