Четвърта титла за Марк Хаджижеков от вечерните турнири на ИТЛ през 2021

Четвърта титла за Марк Хаджижеков от вечерните турнири на ИТЛ през 2021

Четвърта титла спечели Марк Хаджижеков от вечерните турнири на Интерактив тенис за 2021 година. Във финала на 4 Night Tour 2021 | TC Barocco той победи Владислав Искренов с 4:2, 4:1 и взе купата. Двамата излязоха в трети мач за титлата през тази година, като и този път Марк беше по-добър и е победител. Влади Искренов, който е играч N1 на ИТЛ за 2020, отново не намери противодействие за стабилната игра на противника си. Мачът продължи повече от час и половина и беше изпъстрен с продължителни разигравания, технични удари и много движение. Влади влезе в срещата крайно мобилизиран, но въпреки че игра в типичния си неуморим стил и изпоти сериозно съперника си, загуби. Марк отново е шампион, няма загубена среща през годината и е вече само на 350 точки в годишната ранглиста от първото място, окупирано от Искренов.

При средно напредналите победител в Четвъртия вечерен турнир е Тодор Николов. В маратонски финал той победи Велислав Панчев с 4:3, 1:4, 8:10 и взе първа купа в Интерактив тенис. Последният му финал в лигата беше през февруари 2019 година, но с желязна воля и упорство Тодор стигна до заветното първо място и вече гледа към надпреварите на напредналите.

Шампион при начинаещите в ТК Барокко стана Николай Йорданов, надделял във финала над Кирил Методиев с 4:0, 4:1. Николай е в ИТЛ от юни 2019 и досега имаше само един мач за първо място - през май миналата година. Тогава той отстъпи на Делян Кирилов, но този път показа висока класа и стабилен тенис, и заслужено е шампион.

Програмата на Интерактив тенис продължава с третия женски турнир и с петия вечерен турнир, категория ИТЛ 125, които се играят в MG Tennis Club. Отворено е записването за надпреварите на средно напредналите и напредналите от Петия вечерен турнир. Заявки се приемат на сайта на лигата www.interactive-tennis.com.

Още от Тенис

Виж всички