Херо: Голът от фаул беше решаващ - извиках на вратаря да пази ъгъла си, той не ме послуша

Херо: Голът от фаул беше решаващ - извиках на вратаря да пази ъгъла си, той не ме послуша

Наставникът на Берое Димитър Димитров остана разочарован след поражението от Левски с 1:3 в турнира за Купата на България. Херо заяви, че е извикал на Генадий Ганев да пази своя ъгъл преди първия гол на Найджъл Робърта, но вратарят не го е послушал.

131 Левски - Берое - Купа на България
"Повратният момент беше голът, който допуснахме от фаул. Извиках на вратаря да пази своя ъгъл, той не ме послуша, направи крачка - мисля, че нямаше и фаул, но както и да е. Отборът ни не прилича на себе си от есента, причините са обективни, не искам да се оправдавам. Готов съм да си понеса отговорността. Знаете, че нямахме хора заради втората вълна от пандемията, играехме контроли с юноши, аз си нося отговорността, не искам да се оправдавам. Казах вече за фаула, естествено и червеният картон повлия, не знам как да коментирам действията на Охене.
Робърта изригна мощно и прати Левски на 1/4-финал за Купата
Робърта изригна мощно и прати Левски на 1/4-финал за Купата
Не съм говорил още с него, но каквото и да ми каже, аз видях с очите си - да, имаше задържане от страна на защитника спрямо него, което не се свири, но това не оправдава действието му. Вярвам, че този отбор има потенциал, но много обстоятелства ни попречиха. Остава ни да гоним място в четворката. Тежко ще ни е срещу Лудогорец, малко ни е времето за възстановяване, техните футболисти ще са по-свежи, ние играхме с основния състав. Приемам го като лична загуба, имахме огромно желание да спечелим. Разчитах, че днес отборът ще покаже по-друго лице от това, което показва, но очевидно се излъгах", заяви бившият национален селекционер.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти