Ибра дебютира на Санремо, пошегува се с Ливърпул

Ибра дебютира на Санремо, пошегува се с Ливърпул

Шведската суперзвезда Златан Ибрахимович направи своя дебют като  гост водещ на известния музикален фестивал Санремо. 39-годишният нападател на Милан имаше забавен диалог с водещия и директор на фестивала Амадеус, който е привърженик на другия гранд от Милано - Интер. 

"За мен е чест да съм тук, но и за теб е чест да ме имаш тук", обърна се ветеранът към Амадеус. "Обикновено се чувствам могъщ и голям, но тук се чувствам малък. Но все пак по-голям и по-могъщ от теб", добави Ибра.
Златан се пошегува, че ще изземе от Амадеус ролята на директор и ще определи нови правила за фестивала. "Първо, на фестивала ще участват 22-ма музиканти. 11 срещу 11, така е справедливо. Понеже виждам, че са 26, продайте четирима от певците, чувам, че Ливърпул търси играчи. Ако не, пратете ги в градината, ще ги накарам да поработят. 
Шок за Милан: Ибра пропуска гостуването на “Олд Трафорд”
Шок за Милан: Ибра пропуска гостуването на “Олд Трафорд”
Второто правило се отнася до сцената. Твърде малка е, направена е за твърде малки хора като теб. Сцената трябва да е 105 на 68 метра, като терена на "Сан Сиро". Не се стресирай, докато Златан е тук, всичко ще бъде наред. Фестивалът на Златан продължава 90 минути плюс добавено време. На тази сцена аз съм най-добрият. Не само тази вечер, а за всички времена", каза "скромно" голаджията на Милан.

Още от Булевард

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти