Джорджина: Отначало ме беше срам да тренирам пред Кристиано

Джорджина: Отначало ме беше срам да тренирам пред Кристиано

Половинката на Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, разказа за своето възхищение към суперзвездата на Ювентус, когото определи за перфектния партньор в живота.

“Научих много от него. Той ми помага, наставлява ме и ме мотивира. Отначало ме беше срам да тренирам пред него. Все пак той е Кристиано Роналдо. След това обаче всичко се промени. Той е моето вдъхновение и голямата ми любов. Семейството е моят приоритет, а децата и партньорът ми са на първо място. Имаме си къща с градина, където децата могат да си играят. Нищо не ни липсва. Хората в Торино ни харесват и аз съм щастлива тук. Разбира се, не можем да ходим за пазаруване, но благодарение на маските понякога успяваме да избягаме от вниманието. Преди няколко години дори отидохме на кино.
Джорджина разпалва фантазиите от корицата на спортно списание
Джорджина разпалва фантазиите от корицата на спортно списание
Кристиано е чудесен баща. Най-добрият партньор, за когото съм си мечтала. Ако даден мач не мине добре, той не е в добро настроение. Той обаче знае какъв е футболът - понякога печелиш, а друг път губиш. Трябва да го приемеш и винаги да се опитваш да се подобриш. Той напълно ме изненада и ме завладя. Самокритичен и отговорен е, като обича това, което прави - перфектната комбинация”, сподели Джорджина пред Sportweek.

Още от Футбол свят

Виж всички