Гледай на живо

ЕВРО 2020: Турция - Уелс 0:1

Пенев: Трябваше да спечелим, потенциалът ни е за шестицата

Пенев: Трябваше да спечелим, потенциалът ни е за шестицата

Наставникът на Царско село Любослав Пенев похвали футболистите си за представянето им срещу Ботев (Пловдив), макар че царете изпуснаха преднина от два гола и срещата завърши 2:2.

“2:0 е коварен резултат, когато не вкарваш. След 2:0 имаме още една, две три ситуации. Когато не вкараш, ще ти вкарат. Поздравявам момчетата - много дисциплинирани, но трябва да вкараме и да затворим мача. Не отбележим ли гол, влиза напрежение. Ние сме по-добрият отбор и трябваше да спечелим”, заяви Пенев, който се върна и към предишния мач на своя отбор, загубен с 1:2 срещу ЦСКА 1948.

“Трудът, който полагаме, не трябва да бъде отнеман от съдиите. Когато има дузпа, да я свири, а не после да компенсира. Ние трябва да работим. Нямаме претенции да станем първи, но кой знае - някой ден може и да се прицелим. Имаме потенциал да сме в шестицата, но изпускаме много точки. Тактически отборът е много добре, но трябва да вкараме гол.

Може нападателите да са малко притеснени от това, че правят пропуски. Мотивирам ги и им казвам, че един ден това ще свърши. Тренировки, тренировки, тренировки”, завърши Любо Пенев.

Още от БГ Футбол

Виж всички