Кралев: Трябваше да се направи промяна в националния отбор

Кралев: Трябваше да се направи промяна в националния отбор
Красен Кралев: На ”Червено знаме”  ще изградим многофункционална зала за 3000 зрители
Красен Кралев: На ”Червено знаме” ще изградим многофункционална зала за 3000 зрители

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев беше гост в сутрешния блок по bTV, където една от темите, по които говори беше представянето на националния отбор и провеждането на Конгрес за избор на ново ръководство на БФС.
Ясен Петров: Можех да замина отново за Китай, но националният отбор е чест "Трябваше да се направи промяна в националния отбор. Бяхме свидетели на слабо представяне на тима. Ясен Петров е много интелигентен човек и добър мотиватор. На този отбор, с ниско самочувствие, му трябваше точно такъв специалист. Това не са възможностите на нашия отбор. Имаме силни млади футболисти, които ако се развият правилно, ще бъдат гръбнака на следващия национален отбор. Петров е уважаван в Китай, работил съм с него в Черно море.

Хората очакват моментална промяна в БФС. Да се видят нови решения и лица. От друга страна, ясно е, че ако сега се проведе Конгрес сега, декември или януари трябва да се проведе нов. Такъв им е уставът на БФС. Оттук нататък решението е на БФС и двете им решения ще са законни. Има разделения и в обществото, и Изпълкома. Това трябва да кажат юристи.
Всички членове имат правото да участват в избора на ръководство, освен ако не ги разделят на членове с право и без право на глас. Всичко е въпрос на тълкование. Смятам, че всеки един член на спортна организация, трябва да участва в избора на ръководство".


Carlsberg "Домът на Феновете" е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето съдържание и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти