Гледай на живо

Евро 2024: Словакия 1:1 Украйна

Хората на Порточанов: Спрете със спекулациите!

Хората на Порточанов: Спрете със спекулациите!
Порточанов захапа Емо Костадинов
Порточанов захапа Емо Костадинов

Кръгът около един от кандидатите за президент на БФС Христо Порточанов излезе с ново обръщение. Ето какво написаха хората на бившия шеф на Нефтохимик без редакторска намеса:

"Трябва да спрат спекулациите, че след извънредния Конгрес, може би трябва да има и редовен.

Уверяваме всички наши съмишленици, че няма такова нещо, което е видно от чл.22 от Статута на УЕФА, където категорично е записано: „Мандатът на новоизбрания президент и членовете на изпълнителния комитет започва след края на проведения Конгрес“.

Двама от членовете на сегашния Изпълком категорично не желаят Конгрес. Съветваме ги да бъдат спокойни тъй като имаме доказано много добри юристи, а и не предвиждаме от сегашния състав на Изпълкома да влезе в новия Изпълком на БФС.Уважаеми колеги и приятели не се подавайте да бъдете заплашвани! Подпийсвате в подписката за извънреден Конгрес!

Ако Вас Ви няма, няма да има БФС. Така, че смело напред към Конгрес за доброто на футбола. Няма да се оставим, както вече заявиха някои членове на Изпълкома, да бъдат игнорирани аматьорските клубове при избора на ново ръководство на БФС.Много им се иска на някои само пет отбора да избират ръководството на БФС и да продължават да си правят каквото си искат, както го правят до сега.Категорично няма да го позволим и няма да разрешим да бъде игнориран демократичния избор на ново ръководство на БФС.

Специално до г-н Бончо Генчев – във Велико Търново е имало футбол преди Вас ще има и след Вас. Сещате се какво Ви намекваме.Бъдете здрави и се пазете. Не правете опити да политизирате Конгреса, защото няма как да стане и няма кой да Ви позволи.

Инициативен комитет за издигането кандидатурата на Христо Порточанов за президент на БФС".

Последвайте каналите ни в:

Битката започна!
Докажи, че познаваш шампионата на Стария континент и спечели посещение на мистичния Анфийлд!

Включи сe

Още от БГ Футбол

Виж всички