Спортист (Своге) стартира подготовката си за пролетния дял

Спортист (Своге) стартира подготовката си за пролетния дял
Спортист (Своге) представи ново попълнение
Спортист (Своге) представи ново попълнение

Отборът на Спортист (Своге) започна днес своята зимна подготовка с първа тренировка на терена на градския стадион в Своге, водена от именика Ивайло Василев. Двама нови футболисти стартираха занимания с „шоколадите“ – Ивайло Михайлов, който идва от Ботев Враца и Цветомир Вачев, който за последно игра в Септември.

С представителния отбор на Спортист се готвят и четирима от ДЮШ на клуба – Марио Бисеров, Марчело Младенов, Янко Ботев и Даниел Христов. Пробен период в тима започнаха трима футболисти – Мартин Динов, Стивън Славков и Николай Рагин.

Част от зимната подготовка ще се проведе в Своге, а между 18 и 30 януари отборът ще проведе подготвителен лагер в Сандански. Спортист ще играе контролни срещи с Надежда Доброславци, Беласица, Струмска слава, Царско село, Лудогорец 2, Ботев (Ихтиман) и Левски.

„Започваме с добро настроение. Свършихме хубава работа, искаме да надградим малко и да имаме по-успешен втори полусезон. Работим в насока отборът да е по-силен. Да не надяваме, че сме по-добри. Апетитът идва с яденето. Ние играем мач за мач. Искаме да изпитваме наслада. Нямаме поставени цели, нищо не е на всяка цена при нас. Времето ще покаже. Трансферният процес е отворен. Търсим попълнения на различни постове. Да се надяваме, че до заминаването на лагер ще сме окомплектовани. 

Ние се подсилихме с няколко футболисти с опит в първа лига. Даваме възможност и на момчета от школата да са с нас. Наблюдавах няколко изяви на младите. Те влязоха в моето полезрение и взехме решение да им дадем шанс и да ги приобщим към  първия отбор. Това са млади местни момчета, които имат потенциал“, заяви Ивайло Василев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти