Павел Колев: Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за нас

Павел Колев: Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за нас
Павел Колев разкри плановете на Левски за зимна подготовка
Павел Колев разкри плановете на Левски за зимна подготовка

Изпълнителният директор на Левски Павел Колев застана пред медиите след провелата се днес среща на Управителния съвет на "сините". Той говори за плановете на отбора за зимата, както и за очакваното подписване на договори със спонсори. Колев призна кога за последно играчите са получавали заплати и дали се готви чистка в отбора.

"Конкретни решения няма. Говорихме за потенциални дела, които могат да възникнат в наша вреда, и за зимната подготовка. Все още чакаме зелена светлина за подписване на договора. Очакваме да има вторичен ентусиазъм за закупуване на членски карти и работим по въпроса. Искаме да станат достъпни и до хората по места, а не само да се закупуват на място. Предполагам, че контекста на обстановката обяснява до голяма степен защо е толкова трудно подписване на договори.

Планът е за провеждане на два лагера един тук и един в Турция, но това е свързано с пандемията и с парите. Нямам справка кой е здрав и кой не, но повечето са болни. Тити Папазов не е получил акциите, но това ще стане скоро. Кампанията на Андрей няма нищо общо със заплатите на ДЮШ. Информацията за заплатите е доста подвеждаща. Заплати са получавали колкото треньорите, толкова и играчите в ДЮШ.

10 УС на ПФК Левски
Последно играчите получиха преди 2 седмици заплати. Няма развитите, ние не разполагаме със средства да си разчистим сметките с треньорите.
Не бих казал, че отмененият мач е глътка въздух за Левски, това е решение на БФС, ако имаше мач, щяхме да го играем. Ние днес изпратихме и информирахме актуалното положение с положителните тестове за коронавирус.
Отложиха официално дербито между ЦСКА-София и Левски
Отложиха официално дербито между ЦСКА-София и Левски
Не съм запознат дали се готви чистка в отбора, не знам от къде изтича информация, че изтичат договори зимата. Доколкото знам със Станислав Иванов е воден разговор за подновяването на договора му", заяви Колев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти