Боби Цонев: Левски ще изглежда по различен начин пролетта, ако има финансовата стабилност

Боби Цонев: Левски ще изглежда по различен начин пролетта, ако има финансовата стабилност
Звезда на Левски е специален гост в ffstars подкаст
Звезда на Левски е специален гост в ffstars подкаст

Халфът на Левски Борислав Цонев призна, че ако клубът има финансовата стабилност, то той би изглеждал по много по-различен начин през пролетта. Футболистът, който в момента лекува контузия, добави, че българското първенство е по-добро от това в Хърватия, където той игра преди да се завърне на “Герена”.

”Условията за футбол у нас са по-добри, отколкото тези в Хърватия. В момента българското първенство е доста силно. Неслучайно два отбора играят в групите на Лига Европа. Даже Локо Пд имаше шанс да елиминира Тотнъм - направи много хубав мач", каза Цонев в подкаста "Атлетът".

"Има четири-пет тима, които са силни - в това число слагам и Берое. В Хърватска го няма това нещо, там силен е само Динамо (Загреб), защото Хайдук е в криза".


"Аз съм "за" да се разчита на повече българи. Така е сега и в Левски - като няма добра финансова стабилност, се дава шанс на млади играчи. Те имат отлична възможност да се докажат. Това само ще помогне на футбола ни", сподели Цонев.
"Нормално бе след излизането ни с Ради да има спад. С новия треньор и ако има финансова стабилност, през пролетта отборът ще изглежда по друг начин. Истината е, че състоянието на доста клубове е затруднено заради коронавируса. Надявам се г-н Сираков и шефовете ни, като казват, че скоро ще се намери генерален спонсор, да е така и да се стабилизират нещата. По този начин Левски ще влезе в нормален режим", заяви още Цонев.

Още от БГ Футбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти