Звезда на Левски е специален гост в ffstars подкаст

Звезда на Левски е специален гост в ffstars подкаст

Време е паузата за национални отбори да изчезне за следващите 5 месеца и отново да се наслаждаваме налюбимия си клубен футбол и фентъзи игри. Завръща се и подкастът на ffstars.com преди поредния кръг в Първа Лига, 13-ти пореден. Въпреки непрекъснато нарастващите бройки на заразени футболисти с корона вирус и отложени мачове, фентъзи платформата успява да организира кръговете и да съдейства на участници, за да могат да окомплектоват отборите си.

Смело може да се твърди, че това е най-непредвидимия и необичаен сезон във фентъзи футбола! В следващия подкаст на ffstars преди кръг 13 ще има специален гост - футболиста на Левски и фентъзи футбол легенда в България - Борислав Цонев, който ще прави компания на водещия Юлиан Аспаруйов и гост-анализаторът - очарователната Лилия Лозанова.

Очакваме интересна дискусия, анализ и информация за предстоящия кръг, както и инфо докъде е Боби с възстановяването от контузията. Той самия все още държи рекорда като играч в ffstars Bulgaria с 3 гола и 1 асистенция в един двубой, докато защитаваше цветовете на Берое. В предстоящия кръг се очаква да има отложение мачове, двубоите Лудогорец - Ботев и Берое - Монтана вече са отменени, докато по всяка вероятност голямото дерби ЦСКА-София срещу Левски ще се играе, въпреки многото играчи, основно на Левски, болни от covid-19.

Подкаста стартира в петък 20.11 (петък) от 15:00 на живо. Въпросите си към тримата може да задавате като коментар в страницата на ffstarsвъв фейсбук за български фентъзи футбол ТУК.Можете да гледате на живо и в YouTube и Twitch или страницата на ffstars във фейсбук. През нея може да следите всички новини, ъпдейти и въобще цялостната картина въвфентъзи игрите за българското и английското първенство!

Още от БГ Футбол

Виж всички