Двубоят на Майк Тайсън с Рой Джоунс няма да е "демонстративен" (видео)

Двубоят на Майк Тайсън с Рой Джоунс няма да е "демонстративен" (видео)
Майк Тайсън заспа по време на интервю (видео)
Майк Тайсън заспа по време на интервю (видео)
Легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши дадоха онлайн пресконференция преди дългоочаквания си "демонстративен" двубой на 29 ноември, в която обаче се съгласиха, че ще се опитат да предложат най-доброто от себе си и не считат, че битката им е "шоу", а напълно истинска.

"Когато аз бях на 32 години, всички казваха, че вече съм стар и приключил", каза Джоунс. "Виждате обаче какво прави Майк Тайсън на 54, колко умело удря по крушата и колко е бърз дори на тази възраст. Когато имате две легенди, винаги ще бъде интересно и никога не трябва да ги подценявате. Виждате как Майк влезе бързо във форма, аз бих гледал негова тренировка, вместо на някой от младите боксьори. 
Той се справя толкова добре, а е с 3 години по-голям от мен, защо тогава аз да не мога да съм също толкова бърз?! Как може да не се подготвям усилено за мач с най-младия в историята шампион в тежка категория? И то при положение че ръкавиците са почти същите като професионалните (12 унции вместо 10)? Трябва даже да съм възможно най-подготвен, защото събитието е по-голямо.

Последният човек, който отиде на "демонстративен" (прави жест с пръстите за кавички, бел.ред.) мач срещу Тайсън, беше нокаутиран в първия рунд. Кой тогава би влязъл в ринга с великия и легендарен Майк Тайсън, мислейки си, че е демонстративен мач? Стига бе.

Винаги са ме питали дали съм се бил с Майк Тайсън и сега най-накрая ще мога да кажа, че съм се бил срещу него", каза Джоунс, който беше доста по-активнният и експресивният от двамата в импровизираната пресконференция.
Тайсън говореше лаконично и използваше клишета като "ще бъде невероятна битка", "аз съм готов за него, дано и той да е готов за мен".

Още от Бойни спортове

Виж всички