Гледай на живо

Лига на нациите (жени): България - Косово 0:0

Пау Гасол коментира бъдещето си и слуховете за Барселона

Пау Гасол коментира бъдещето си и слуховете за Барселона

Легендарният Пау Гасол ще вземе решение дали да продължи активната си баскетболна кариера в следващия месец, месец и половина. 40-годишният ветеран се надява да изиграе още един сезон и да бъде част от националния отбор на Испания за Олимпиадата през 2021-а, след която официално да окачи кецовете на пирона. 

“Въпреки че донесе единствено лоши неща, пандемията ми даде малко повече време за възстановяване от контузията на стъпалото, а прогресът ми е положителен. В следващия месец, месец и половина ще подновя тренировки на високи обороти и тогава ще разбера дали тялото ми ще ми позволи да се състезавам професионално отново… Напълно подготвен съм за следващата глава от живота си, но се надявам да напиша още няколко страници от сегашната”, сподели двукратният шампион с ЛА Лейкърс пред “Marca”.

Пау отговори на въпрос за слуховете, които пращат него и брат му - Марк, в Барселона. В последните месеци такива непотвърдени информации се появиха от редица източници, но 216-сантиметровият великан отрече да са истина. 

“Марк и аз в Барса? Изненадан съм от влиянието и пътешествието на тази непроверена информация. Това са фалшиви новини”, категоричен бе Гасол.

Още от Баскетбол

Виж всички

Водещи Новини

Видео акценти